© 2016 Created with Wix.com

NYE FILMER FOR BUFETAT OG DINAMO

16.11.2016.

Vi hadde gleden av å lage musikk til disse filmene som ønsker å rekruttere fosterforeldre. Det føles alltid litt ekstra godt å jobbe på filmer som forsøker å gjøre verden til ett litt bedre sted. En ekstra bonus med jobben var at vi fikk jobbe på regidebuten til Aksel Jermstad, som vi har hatt gleden av å jobbe med som produsent på en rekke filmer tidligere. 

Sjekk ut mer om filmene her.

FIGHTER GJENUTGITT MED FRØDER

01.10.2016

Låta Fighter som vi skrev med Katrin Frøder og ga ut som Fender Heist har fått nytt liv. Etter å ha blitt brukt som åpningslåt i Villmark 2 har låta nå blitt gjenutgitt på soloplata til Frøder på Universal Records. Moro at den får en ny runde i rampelyset!

DYNAMITT PÅ DØRA OG VI HAR BLITT REMIXA!

01.10.2016

For lenge siden lagde vi musikken til Godt Levert, en tjeneste som leverer middagsmat rett hjem til døra. I tre år nå har ulike filmer gått med vår kjenningsmelodi, og når NRK programmet "Ikke gjør dette hjemme" skulle lage en parodi der de leverte dynamitt rett hjem til folk på døra så ville de ha musikken vår på innslaget. Alltid tommel opp for god humor, men at de gjorde en remix av låta var jo en ekstra bonus. Ræva remix, men remix er remix. Sjekk ut NRK innslaget her, og hør den fulle originalen som vi ga ut under pseudonymet The Man And His Cat: 

GOD JUL OG DER RUNDA VI TO MILLIONER

15.12.2016

I 2010 lagde vi musikken til TV serien Den Unge Fleksnes for TVNorge. Hovedplottet i filmen dreide seg om en sang som skulle fremføres i en sangkonkurranse (og dermed sjarmere den unge Marves drømmedame). Låta Under Månen ble en aldri så liten hit, og fikk til og med noen uker på VG lista (nr. 5 som topplassering.) Hvert år hører vi fra folk som fremfører den på skoleavslutninger eller andre juletilstelninger, og det er alltid like gøy når man kjenner på at en slik san lever sitt eget liv der ute. I år viste de serien igjen som julekalender på TVNorge, og nådde i løpet av den første uka den magiske barrieren på 2 millioner streams på spotify. Indianarane smiler og ler, og takker samtidig tekstforfatter Kari Tinnen for bra samarbeid! 

SØLVFISK TIL MATPRAT FOR JANUAR 2017

28.02.2017

Anoraks film "Spis orda dine" for MatPrat vant sølvfisken for januar 2017! Produksjon av Pravda med Mikkel Sandemose på regi, og Indianarane lagde musikken. En knakendes morsom film som raljerer over alle måtene vi bruker svin til å uttrykke noe negativt i språket vårt, mens det samtidig er det kjøttet vi spiser mest av her til lands. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now